Prijzen trouwfilms

Op maat, 100% kwaliteit

Onze pakket prijzen zijn compleet. U kan kiezen voor één of twee cameramannen. Er zijn pakketten beschikbaar vanaf 8 uur opname tot en met uw gehele huwelijksdag. Prijzen vanaf € 800. Vul het formulier op deze pagina in om de prijslijst toegestuurd te krijgen.

Overweegt u een foto-reportage? Bij een combinatie met onze video-pakketten kan u genieten van 10% korting op de totaalprijs.

Hoe werken wij?

Francis Bruyninckx Photography gebruikt altijd meerdere camera’s tijdens de opnames van de ceremonies. Zo kunnen we een gevarieerde montage maken, en krijgen jullie beelden te zien die je anders nooit zou gezien hebben. Het bruidspaar zit immers vooraan, en ziet niet wat voor emoties de familie en vrienden tonen tijdens de ceremonies. Daarom filmen wij niet alleen het bruidspaar maar ook gasten en familie met vaste camera’s. Jullie kunnen altijd kiezen tussen een reportage gedraaid met 1 of 2 cameramannen. Uiteraard krijg je met 2 cameramannen nog meer beeld variatie. We gebruiken ook een gestabiliseerde camera, dashcam camera’s in de bruidsauto en bij goed weer ook een Mavic Pro Drone. Dat alles zonder meerprijs!

Vraag de prijslijst aan of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Video reportages op maat gemaakt

Speciale wensen?

Indien jullie speciale wensen hebben, of een pakket op maat willen, is Huwelijksvideograaf Francis B altijd bereid om daar een offerte voor te maken.

Multicamera captatie of streaming?

Met onze multicamera set brengen we met op afstand bediende camera’s de gehele ceremonie in beeld. Deze beelden kunnen meteen live gestreamd worden naar een website of sociale media kanalen. Dat kan met of zonder wachtwoord voor uw gasten en vrienden.

Live captaties tot 8 camera's op afstand bediend

Aparte montages

  • Hebben jullie graag alle toespraken compleet gemonteerd en apart geleverd?
  • De volledige toespraken in de trouwvideo verwerkt?
  • Of de complete kerkdienst, van begin tot het einde als aparte montage?
  • Of de volledige kerkdienst in de trouwvideo verwerkt?

 

Nog iets anders gewenst? Vraag het ons en we maken een offerte.

Same-Day edit

Willen jullie een SAME-DAY-EDIT?  Toon jullie familie en gasten al de hoogtepunten van de dag op het avondfeest. Vraag informatie.

Levering

Francis Bruyninckx Photography levert alle reportages op USB-Stick in een mooie opbergdoos bedrukt met jullie namen en huwelijksdatum. Jullie krijgen altijd een hoogtepunten video en een lange reportage video. De video files kunnen jullie afspelen op een moderne TV en computer. Levering op Blu-Ray is ook mogelijk. De hoogtepunten reportage leveren we niet enkel op USB-Stick maar ook via download. Zo kan je ze delen op social-media en ook afspelen op smartphone en tablet. Extra kopie’s van de trouwfilm op USB-Stick met opbergdoos zijn verkrijgbaar tegen meerprijs.

Prijzen video-reportages