Portfolio Foto

Raak geïnspireerd door de foto's
Fashion

Uw geluk door mijn lens

Fotoherinneringen

Huwelijksfotograaf Francis B is afkomstig uit Oostende maar is actief in zowel binnen- en buitenland. Francis is gespecialiseerd in het verzorgen van trouwfoto’s, maar ook in ander fotografisch werk (portretten, zwangerschap, verloving, glamour en boudoir).

Vanessa & Frederik

Vanessa is een super romantische bruid. Tijdens de speciale foto-sessie in Venetië was ze dan ook hélemaal in de wolken. 

Ook op hun huwelijksdag zelf was alles tot in de puntjes geregeld door Vanessa. Een wedding-planner zou het niet beter doen.

In de galerij kan u een selectie bekijken uit de meer dan 2500 foto’s van dit super sympathieke koppel.

Alexandra & Jean-Luc

Alexandra en Jean-Luc een stijlvol koppel. Alexandra liet zich op haar trouwdag omringen door haar beste vriendinnen als bruidsmeisjes. 

Een selectie uit hun foto’s in de galerij.

Shana & Dieter

Shana houd van retro maar ook van modern. Hun verlovingsfoto’s waren in retro stijl, voor haar mooiste dag koos ze een moderne bruidsjurk

In de galerij een selectie uit de huwelijksfoto’s in de tuin van het kasteel van Aartrijke  en in Oostende.

Maxime & Alexander

Elk meisje droomt van haar huwelijk. Maxime droomde van een winter sprookjes huwelijk. Op de trouwdag in februari, vielen er dan ook sneeuwvlokken uit de hemel bij het verlaten van de Sint-Paulus kerk in Antwerpen. 

De receptie en feest gingen door in de zalen van de Zoo van Antwerpen.De zussen en de beste vriendin van het bruidskoppel fungeerden als bruidsmeisjes.

Wegens het slechte weer trokken we een paar weken later naar de Handelsbeurs in Antwerpen voor foto’s van dit koppel.

Fashion foto's

Huwelijksfotograaf Francis B maakt ook foto’s voor ontwerpers van trouw- en suite-kleding. U kan hier een selectie van die foto’s bekijken.

Familiefoto's, detail foto's...

Een huwelijk is niet compleet zonder familiefoto’s. De bruid en bruidegom spenderen ook veel tijd aan het uitzoeken van de details. In elke reportage zorgt Huwelijksfotograaf Francis B er voor dat ook dit aan bod komt. 

Drone beelden in jullie trouwfilm