Drone beelden in jullie trouwfilm

Een trouwfilm hoort over liefde, emotie, passie te gaan. Daarom illustreren we dat best met close beelden, gemaakt met camera’s op de grond. Niettemin kunnen drone beelden in een trouwvideo wel een mooi overzicht van de locatie weergeven. Als er tijd genoeg wordt uitgetrokken door het bruidspaar om een spectaculair shot te laten maken, zullen we dat zeker doen. Hou er in jullie planning wel rekening mee dat drone beelden maken ook tijd kost. Bekijk in het portfolio trouwfilms een paar fragmenten uit trouwvideo’s met drone beelden. 

HET WEER EN DRONE BEELDEN

Het mag niet te hard waaien of regenen. Daarom kunnen we geen garantie geven of het ook daadwerkelijk zal lukken om opnames met de drone te maken.

Drone beelden in jullie trouwfilm. De kostprijs van drone beelden.

Er zijn videografen die er meer geld voor vragen om drone beelden in een trouwfilm te verwerken. Francis Bruyninckx Photography doet dat niet. We garanderen geen drone beelden, want dat is sterk afhankelijk van de locaties en de weersomstandigheden. Maar als we er maken, vragen we er zeker geen meerprijs voor. We vinden dat dit tot onze service behoort. Net zoals het filmen van de ceremonies met meerdere camera’s. 

Spectaculair gebruik van drone beelden

Willen jullie echt iets spectaculairs in de trouwvideo? Bekijk dan als voorbeeld eens de Videoclip “I Drove All Night” met Kelly en Ruben. Drone beelden gemaakt gedurende de dag. In de montage bewerkt tot nachtbeeld.

Zo’n videoclip kan gebruikt worden om jullie huwelijk aan te kondigen. Of wat extra opname uren op een andere dag om een spectaculair verhaal toe te voegen aan jullie trouwfilm. Vraag meer info en prijzen voor extra opnames.

Drone beelden in jullie trouwfilm met de nieuwe drone van Francis Bruyninckx Photography

We filmden tot nu toe met een DJI Phantom 3. Een goede drone. Alleen vergt het nog al wat tijd om hem te gebruiken en hij is vrij groot om bij een huwelijk in te zetten. Daarom zochten we naar een oplossing. Vanaf nu hebben we de beschikking over een Mavic Pro. Kleiner, eenvoudiger in gebruik, en met een aantal automatische functies, die zeker van pas komen bij het maken van een trouwfilm. Voorbeelden hiervan in de DJI video ‘Introducing the DJI Mavic’.

Bekijk hoogtepunten uit trouwfilms in het portfolio trouwfilms

Bekijk onze drone beelden in video's voor bedrijven en NGO's.